Масштабний кулінарний виріб у 576 сторінок, заправлений рецептами страв закарпатської кухні у виконанні директора Ужгородського комерційного технікуму, к. е. н., члена-кореспондента Академії економічних наук України, Засл. працівника народної освіти України Петра Павловича Гаврилко, під назвою "Закарпаські страви" прийдеться до смаку усім прихільникам смачної їжи.
"Мистецтво кулінарії - хоч і не головна, але невід,ємна і надзвичайно важлива риса самобутності того чи іншого народу", - з такими словами звертається автор до свого читача.
А далі читайте, готуйте і смакуйте)))
"Мистецтво кулінарії - хоч і не головна, але невід,ємна і надзвичайно важлива риса самобутності того чи іншого народу", - з такими словами звертається автор до свого читача.
А далі читайте, готуйте і смакуйте)))
Немає коментарів:
Дописати коментар