вівторок, 25 січня 2011 р.

П.П. Гаврилко. Закарпатські страви: традиційні і сучасні

Масштабний кулінарний виріб у 576 сторінок, заправлений рецептами страв закарпатської кухні  у виконанні директора Ужгородського комерційного технікуму, к. е. н., члена-кореспондента Академії економічних наук України, Засл. працівника народної освіти України  Петра Павловича Гаврилко, під назвою "Закарпаські страви" прийдеться до смаку усім прихільникам смачної їжи.

"Мистецтво кулінарії - хоч і не головна, але невід,ємна і надзвичайно важлива риса самобутності того чи іншого народу", - з такими словами звертається автор до свого читача.

А далі читайте, готуйте і смакуйте))) 

Немає коментарів:

Дописати коментар